“Style Forecast 2018″

poster style 2017

Имаме удоволствието да ви поканим на дипломна изложба “Style Forecast 2018″ на студенти от магистърска програма “Стайлинг“, Нов български университет.

Официалното откриване на първия подобен проект у нас ще се състои на 2 юни (петък) от 19:00 ч. във Vivacom Art Hall. Изложбата ще продължи и в следващите два дни.

Станете част от атмосферата на модния бизнес във всичките му направления. Ще имате възможност да се срещнете и да обмените идеи с едни от най-изявените личности в сферата.

Под ръководството на Мария Телбис, Николай Пачев и Светослав Петров, дипломантите от МП “Стайлинг” ще представят кадри от съвместната си работа с някои от най-добрите български фотографи. Заснети са стилистични интерпретации и прогнози на модните тенденции, събития, социални и попкултурни течения от края на ХХ и началото на ХХI век, както и културологични контрасти и феномени. Всеки един от дипломиращите се стилисти работи върху голяма фотосесия от 20 кадъра и допълнително проучване, които ще бъдат публикувани в малко книжно тяло.

МП “Стайлинг“ е първата и единствена по рода си магистърска програма в България, която отговоря на световните тенденции не само в областта на модния бизнес, но и на тези в рекламата, фотографията, киното, телевизията и журналистиката.

Събитието е част от Майските дни на модата на НБУ и се реализира с подкрепата на Централен фонд за стратегическо развитие към Настоятелството на Нов български университет.

Share Button