“Кралят умира”

Кралят умира

След изключително успешните две представяния на постановката “Кралят умира” във VIVACOM Art Hall, талантливите актьорите отново ще гостуват в пространството за култура и изкуство в Телефонната палата. На 11 май, от 19:00 часа всички любители на театралното изкуство ще могат отново да посетят безплатно постановката „Кралят умира“ – спектакъл на Борис Кръстев.
Проектът е изграден върху основата на пиесата от Йожен Йонеско, а адаптацията и финалната текстова композиция е конструирана от режисьора и актьорите.

Основният мотив на представлението е социално ангажиран към отиващия си човек, към себепогубващия се човек, към страха от смъртта и неприемането й като част от действителността или по-скоро като нормален етап от търсенето на истината.

Човекът, който в даден момент от живота си осъзнава безсмислието и непотребността си във видимия свят. Този, който живее само тук и сега, този без перспектива и грижа за бъдещето. Човекът – егоист, страхуващ се от разделянето с физическата си форма и отдаването на духа си във вечността.

С участието на: Борислава Стратиева, Веселин Петров, Луизабел Николова, Неда Спасова, Румен Драганов, Сотир Мелев
Сценография и костюми: Борис Далчев и Михаела Добрева

11 май 2016 г., 19:00 ч.
VIVACOM Art Hall, ет. 2
ВХОД СВОБОДЕН

Share Button