ПЪРВИ ЛЕТЕН ФЕСТИВАЛ НА УСМИВКИТЕ

Летен фестивал на усмивките

VIVACOM Art Hall и фондация „Имеон-Балкани“ представят изложбата „Летен фестивал на усмивките“. В периода от 18 до 31 август посетителите ще могат да видят най-забавните карикатури, нарисувани през последните години от майсторите на рисувания хумор в България: Чавдар Николов, Анатолий Станкулов, Алла и Чавдар Георгиеви, Георги Чалъков, Стефан Десподов, Илиан Савков, Милко Диков, Стоян Дуков, Дечко Николов, Ивайло Цветков, Ириен Трендафилов, Цочо Пеев, Иван Кутузов, Трайко Попов и Валери Александров. Специален акцент ще бъде поставен върху творчеството на Румен Драгостинов in memoriam.

Целта на организаторите от фондация „Имеон-Балкани“ е да накарат посетителите да се усмихнат и замислят върху житейските сполуки и несполуки, пресътворени с много хумор от художниците, и да отнесат доброто си настроение извън изложбената зала.

Гостите на фестивала ще могат да се срещнат с голяма част от авторите и да участват в арт програмата на събитието, включваща освен много изненади и ателиета за артистичен шарж и тематична карикатура.

Официалното откриване на изложбата на 19 август от 18:00 часа.

Вход за всички събития свободен.

Share Button