Oбща история за Нощта

VC_Night_Musium_500x292

В уикенда на 20 и 21 септември Пловдив за девета поредна година се превръща в една огромна галерия или мащабен музей, който привлича хора от цялата страна с различни форми на изкуство по повод Нощ на музеите и галериите. За поредна година VIVACOM подкрепя осъществяването на събитието и присъства с различни активности на централната му точка около инфо-пункта на Нощта.

В специална игра каним всички посетители на Нощта да се включат в общата история, която ще напишем за нея. Всеки желаещ може да дойде в зоната на VIVACOM и да сподели мисъл, провокиран от последната дума в изречението на предходния участник. „Предай нататък”, „Продължи мисълта” или просто „Довери ни как се чувстваш в Нощта” в едно единствено изречение – това са правилата на играта. А колко дълга история ще сътворим, зависи изцяло от нас.

Един от всички съ-автори, по силата на късмета и съдбата, ще спечели и специална награда – комплимент за участието си. Жребият ще определи кой ще получи Nokia Lumia 520, а името на печелившия, както и историята  „Тази нощ в Пловдив…” ще публикуваме на 24 септември в блога на VIVACOM Art Hall.

VIVACOM зоната можете да откриете пред сградата на Градската художествена галерия на главната улица в Пловдив, в близост до инфо пункта на Нощта на 20 и 21 септември, петък и събота от 16 до 24 часа. Именно там можете да участвате в играта, като споделите своята мисъл за Нощта, да ползвате безплатната Wi-Fi зона и да разгледате гостуващата изложба на VIVACOM Art Hall от проекта Like.Bulgaria. И точно там, тази нощ в Пловдив, споделените думи правят история…

„Тази нощ в Пловдив гледах трептящите звезди и бленувах за безкрая..” …/Вие сте!/

Share Button