ПРОСТОР по време на празници

Prostor Invitation

В разгара на вълненията около абитуриентските балове VIVACOM Art Hall прие 32-ма от най-интересните млади български дизайнери, събрани в изложението ПРОСТОР.

Това е вторият успешен опит на организаторите Ham&Eggs да селектират и представят на едно място най-добрите млади артисти, работещи в областта на модния дизайн и аксесоарите у нас. Всеки посетител на изложението има възможност да си купи дрехи или бижута от щандовете на марките-изложители, да се срещне с приятели или да послуша хубава музика. 

ПРОСТОР Пролет 2012 е посветен на хората, търсещи хармонията между природата и градската среда, в която живеят. От тази тема е вдъхновена и специалната декорация на залата, за която са използвани само подлежащи на рециклиране и естествени материали. Тя пресъздава градската среда чрез акценти от улицата, които срещаме и подминаваме всекидневно, но поставени в различен контекст, те няма да останат незабелязани.

Всички имаме нужда от подкрепа в началото на своя път. С тази идея ПРОСТОР дава шанс за изява и на най-младите творци на мода, като отделя специално място за самостоятелни представителни щандове на ученици от професионалните училища по облекло и студенти от Национална художествена академия, Нов български университет и Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”.

Share Button